Hitachi RAC/RAK-PPA Performance inverter

Каталог климатици Hitachi  

NANO TITANIUM WASABI

Филтрите са изработени от титанов оксид с нано размери и покрити с частици от уасаби (японски хрян). Комбинираното действие на тези две съставки позволява по-добро пречистване на въздуха, поради по-ефективното механично въздействие на мрежестия филтър и разпускането на патогените от антибактериалните свойства на тези материали.

РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ

В случай на отсъствие от дома Ви, по време на студения сезон, можете да програмирате броя на дните, в които се поддържа минимална вътрешна температура от 10 °C.

СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР

Интегриран в дистанционното управление, седмичен таймер Ви позволява да програмирате до шест програми за включване и изключване за всеки ден от седмицата и е в състояние да съхранява две програми за действие, например за лятото и зимата.

САМОПОЧИСТВАНЕ

Топлообменника на вътрешното тяло се изсушава от влагата след режим Охлаждане за да се избегне появата на мухъл и миризми.

ИНФОРМАЦИЯ

Бутон INFO Ви информира за реалната температура, измерена в помещението или консумираната електроенергия в киловат часа за текущия и за предходния месец. В случай на повреда код за грешки информира за конкретната причина за повреда.

С автоматични настройки можете да изберете как да работи климатикът, в зависимост от това дали искате да се фокусира върху енерго спестяването (Режим ECO) или бързото достигане на зададената температура (Режим POWERFUL), или възможно най-тихото ниво на шума (Режим SILENT).

HITACHI RAC25WPA/RAK25PPA

HITACHI RAC35WPA/RAK35PPA

HITACHI RAC50WPA/RAK50PPA

HITACHI RAC60WPA/RAK60PPA

HITACHI RAC70WPA/RAK70PPA