LG CA-AWR ARTCOOL INVERTER V

 

Производител Модел Квадратура COP Цена

LG

CA09AWR/S09AQU

до 26м²

4.6

*

LG

CA12AWR/S12AQU

от 26 до 35м²

4.17

*

LG

CA18AWR/S18AQU

от 35 до 48м²

3.82

*

LG

CA24AWR/S24AQU

от 48 до 59м²

3.62

*

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52m  на помещението.

Инверторен енергоспестяващ климатик с антиалергичен филтър, плазмен филтър и автоматична функция за почистване. Специално разработения плазмен филтър е създаден не само да пречиства въздуха от прах и микроскопични замърсители, но също така да премахва акари и косми от животни с цел намаляване на алергични и астматични симптоми.

Инверторна технология

Новият инверторен климатик на LG CA*AWR е модерно решение за домашен уют с ниска консумация на електроенергия. Чрез специално разработената инверторна технология консумацията на електричество е намалена с 66%, а шума минимален. Надеждност, намалени разходи за отопление, както и безшумен режим на работа на външното тяло са допълнителни предимства на продукта.

Антиалергичен филтър

Противоалергичният филтър на климатика LG CA*AWR се състои от ензими, които разграждат алергените и вредни за здравето частици във въздуха. При преминаване на алергените през филтъра, ензимът се активира и като ножица деактивира протеина на алергена.

Намалена консумация на електроенергия

Благодарение на революционната инверторна технология с LG климатика можете да спестите до 66% електроенергия. В допълнение, значително се намаляват вредните влияния и CO2 емисии във въздуха и спомага за опазване на околната среда. В режим охлаждане се спестява до 57% консумация на електричество и 66% при отопление.

Плазмен филтър

Специално разработения плазмен филтър е създаден не само да пречиства въздуха от прах и микроскопични замърсители, но също така да премахва акари и косми от животни с цел намаляване на алергични и астматични симптоми.

Автоматично почистване

Основният причинител на неприятните миризми от климатика са бактерии, които се развиват в топлообменника. Автоматичната функция за почистване при LG климатика CA*AWR изсушава задържалата се влага в топлообменника и по този начин предпазва от образуване на плесен и развиване на бактерии. Без неприятни миризми и често почистване!

Gold Fin

Gold Fin e антикорозионно покритие на повърхността на топлообменника, което допринася за резистентна повърхност към вредни влияния и по-дълъг живот с максимална функционалност. Контрол на въздушния поток При охлаждане, въздушният поток се движи нагоре; при затопляне, топлият въздух се изтласква първо в долната част на помещението с цел постигане на приятна и балансирана температура.

CA09AWR/S09AQU

CA12AWR/S12AQU

CA18AWR/S18AQU

CA24AWR/S24AQU