Toshiba RAS-PKVP-E / RAS-PAVP-E Super Daiseikai 5

 

Производител

Модел Квадратура COP

Цена

Toshiba

RAS-10PKVP-E/RAS-10PAVP-E

до 24м²

5.36

Toshiba

RAS-16PKVP-E/RAS-16PAVP-E

от 32 до 44м²

4.1

Toshiba

RAS-18PKVP-E/RAS-18PAVP-E

от 44 до 48м²

3.9

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52m  на помещението.

Пето поколение Super Daiseikai инверторни климатици TOSHIBA осигуряват още по-високо енергоспестяване и несравнимо качество на въздуха с подобрения си плазмен филтър. Усъвършенстваната технология на електронния блок и новата технология на двустепенният компресор подобряват ефективността при частичен товар. Новият по – модерен дизайн, подчертава новите тенденции на еко – еволюцията и поддържа най – висока степен на комфорт. Самото име Dai Sei Kai се получава от звученето на три японски йероглифа, значението на които се превежда като ” идеално комфортно състояние на въздуха, създадено за минимално кратко време”

Най – икономичния климатик: Super Inverter Toshiba Daiseikai PKVP-E климатик с DC inverter технология има и нов дизайн. При традиционните климатици в един ред са топлообменниците, а при Super Inverter Toshiba Daiseikai PKVP-E са в два реда. Резултатът е – много намален разход на енергия, при висок капацитет на работа.

Super Inverter Daiseikai 5,63 COP* (за най – малкия модел RAS-10PKVP-E) са с годишен разход на енергия 177kW, което ги прави най – икономичните в сравнение с останалите А клас климатици.Най – чист въздух: Super Inverter Toshiba Daiseikai PKVP-E климатици, благодарение на вградените йонизиращи и плазмени филтри, помещенията се пречистват от бактерии, вируси, лоша миризма и замърсяване.С размер 0,0001 микрона всички съществуващи замърсители се улавят и се унищожават. По този начин за вас и за околните остава да дишате един чист и свеж въздух.

Функциите с които разполагат инверторните климатици на Toshiba RAS-10PKVP-E / RAS-10PAVP-E Daiseikai 5 са:

- Неговият стилен нов дизайн се вписва перфектно във всяка среда.

- Нова технология и усъвършенствана електроника, намаляваща годишна консумация на енергия с 30 %.

- Подобрен клас А – КОП 5.36 в режим отопление (модел 10).

- Бърза филтрация : частиците се йонизират от йонен излъчвател и се абсорбират от новия топлообменник.

- DC хибридна инверторна технология с двустъпален двойно – роторен компресор.

- Широк обхват на въздушния поток.

- Функция за самопочистване: след работа вентилатора продължава да работи за да изсуши изпарителя и да избегне натрупването на плесен и бактерии.

* Климатик Toshiba Daiseikai 5 произведен в Япония

* Модели вътрешно тяло/външно тяло: RAS-10PKVP-E/RAS-10PAVP-E , RAS-13PKVP-E/RAS-13PAVP-E, RAS-16PKVP-E/RAS-16PAVP-E, RAS-18PKVP-E/RAS-18PAVP-E