LG CS-AQ Deluxe INVERTER V

 

 

Производител

Модел Квадратура COP

Цена

LG

CS09AQ/S09AQU

до 28м²

4.60

1 425.00лв

 безплатен монтаж

LG

CS12AQ/S12AQU

от 28 до 35м²

4.17

*

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52m  на помещението.

LG Deluxe се отличава с подбрени нива на енергийна ефективност, усъвършенствана филтрираща система и тих режим на работа.

Консумация на електроенергия

Максимална енергийна ефективност с надеждна DC инверторна технология от LG. В сравнение с конвенционалните не-инверторни климатици, продуктите на LG се отличават с висока степен на енергийна ефективност. Благодарение на DC инверторна технология, консумацията на електроенергия е до 60% от електроенергията в режим охлаждане на стандартни инвертори. И нещо повече, вече няма защо да се тревожите за отделянето на вредни CO2 емисии.

Мощен BLDC компресор

Инверторните климатици от LG са с BLDC компресор, който използва мощен неодимов магнит. Компресорът е с подобрен капацитет в сравнение с стандартните инверторни климатици на LG.

Автоматично почистване

Край на трудното почистване на климатичното тяло. Основен причинител на неприятните миризми е натрупването на бактерии в топлообменника. Функцията за автоматично почистване изсушава влажния топлообменник и предотвратява развитието на бактерии, същевременно Ви улеснява максимално при почистване.

Дезодориращ троен филтър

Край на неприятните миризми от храни и цигарен дим. Тройният филтър значително намалява натрупването на органични вещества, които предизвикват неприятния мирис и допринася за чист и свеж въздух в помещението.

Филтър срещу вируси и алергени

Прахта във въздуха се всмуква от климатика и се улавя от филтъра. Специално създаденият антиалергичен филтър на LG e крачка напред към здравословния начин на живот. Филтърът е с “Subtilisin А” ензим, който разрушава домашите алрегени.

Ниско ниво на шум

Иновативният дизайн на климатиците от LG със Skew вентилатор допринася до минимално ниво на шум. С бутон “Тих режим” вентилаторът автоматично преминава на тих режим на работа за максимално удобство при охлаждане.

Jet Cool

Висока скорост на охлаждане за достигане на желаната температура в максимално кратко време. Мигновено охлаждане през горещите летни дни.

Auto Swing

Посоката на хоризонталните и вертикалните крила може да бъде регулирана. Тази функция позволява определени зони да бъдат охладени за по-кратко време.

Gold Fin

Gold Fin е антикоризионно покритие на топлообменника. Покритието осигурява по-дълъг живот на обменника и резистентност към ръжда.

Контрол на въздушния поток

В режим охлаждане крилото се регулира в посока нагоре за прeдвижване на студения въздух в същата посока. За режим отопление, въздухът се насочва надолу за балансирана и приятна температура в помещението.

Памет за посоката на въздушния поток

Безжичното управление на климатичното тяло позволява улеснена навигация. Специална функция запаметява желаната посока на въздушния поток и при следващо включване на климатика автоматично регулира въздушната струя.

LG Deluxe