Toshiba RAS-G2KVP-E/RAS-G2AVP-E Daiseikai 8 NEW

климатик-Toshiba-Daiseikai-8

 

 

Производител

Модел Квадратура COP Цена

 

Toshiba

RAS-10G2KVP-E/RAS-10G2AVP-E

до 20м²

5.52

2 330.00лв  oie_7141423hOyhJBQq (2)

Toshiba

RAS-13G2KVP-E/RAS-13G2AVP-E

от 20 до 30м²

5.00

2 520.00лв  oie_7141423hOyhJBQq (2)

Toshiba

RAS-16G2KVP-E/RAS-16G2AVP-E

от 30 до 40м²

4.01

3 000.00лв  oie_7141423hOyhJBQq (2)

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52m  на помещението.

 

* Спестете 20% от стойността на климатика с кредит Енергийна ефективност.
Климатик Toshiba Daiseikai 8

Нов супер климатик Toshiba Daiseikai 8. През 2014 година Toshiba ще надмине очакванията за хипер инверторен климатик.

Климатик Toshiba Daiseikai 8 вече е на европейските пазари. Един от най – сериозните японски производители на климатици Toshiba вече пусна най – новия модел за 2014 година Toshiba Daiseikai 8. След като спряха производството на Daiseikai 5, който беше най – търсения хипер инвертор на българския пазар от Toshiba направиха поредния си добър ход с новия модел. Модела Toshiba Super Daiseikai 8 идва на време, за да отговори достойно на предизвикателствата които бяха отпровени по – рано от конкурентите Daikin и Mitsubishi по рано през 2014 године.

След като Daikin пуснаха два нови модела Ururu Sarara 2014 и Emura 2014, Mitsubishi също пуснаха нови модели в началото на 2014 година, отговорът на Toshiba обаче е впечатляващ с новия Daiseikai 8.

Toshiba Daiseikai 5, който беше сред най – търсените хиперинверторни климатици на българския пазар заради това, че се произвежда изцяло в Япония, и е с много високи коефициенти за ефективност, беше спрян от производство зимата 2013/2014. Много хора продължават да търсят и да купуват последните бройки на Daiseikai 5, които са останали в складовете.

Още по – добра ефективност при климатик Toshiba Daiseikai 8

Енергиен клеас А+++ нарежда Toshiba Daiseikai 8 сред най – ефективните и икономични, които някога са произвеждани за битови цели. Подобрена DC инверторна технология с подобрен контрол от нови процесори PAM и PWM. Двойно роторен компресор с повишен диапазон на работни обороти увеличава значително ефективността на Daiseikai 8. От Toshiba са подобрили значително и разхода при работа на обороти под максималните при които климатика основно работи, което гарантира толкова нисък разход, какъвто до сега не е имало при климатиците.

Модела използва подобрен Air flow или разпределение на въздуха преминаващ през климатика което намалява разхода и подобрява комфорта в помещението в което се използва климатика.

SEER 9.1 е нов рекорд за ефективност при работа на климатик. Какво означава SEER 9.1? В сезона в който се използва климатика на режим охлаждане Toshiba Daiseikai 8 с една консумирана единица енергия отдава 9,1 единици енергия в помещението, което е абсолютен рекорд.

SCOP от 5,2 което гарантира много нисък разход на електроенергия при работа на отопление дори и в най – студените зимни дни.

Перфектна система за пречистване на въздуха

Основните филтри на климатика покриват изцяло вътрешния топлообменник, лесно се свалят и се мият с вода както и на останалите модели. Допълнително японците са подсигурили модела с електростатичен плазмен филтър, който улавя до 99% от най – малките частици във въздуха. Както и предишния модел Toshiba Daiseikai 8 има вграден йонизатор, който има положително влияние и подобрява значително качеството на въздуха в помещението, като има приятно влажно действие върху дихателната система и кожата на хората.

Не може да мине без самопочистваща функция, която се изразява в това че климатик сам подсушава топлообменнике си след като е работил в режим охлаждане. По този начин се гарантира, че не може да се появи мухъл и плесен от влагата в климатика.

Допълнителни подобрения и режими на работа при климатик Toshiba Daiseikai 8

Режимите на работа при Toshiba Daiseikai 8:

• автоматичен

• охлаждане

• отопление

• само вентилатор

• изсушаване

• + тих режим на работа

• + нощен режим за спокоен сън

• + режим против замръзване

Модела има още подобрения, като запаметяване на настройките в няколко режима. Модела запаметява режима в който е работил и възстановява работата си при внезапно спиране на тока. От Toshiba са интегрирали всички иновации, които до сега са използвани успешно при всичките им модели климатици.

Изчистен японски дизайн със заоблени ръбове в тъмно сив цвят, който напомня на предишния модел. Елегантно дистанционно управление с инфрачервен сигнал към климатика. Дистанционното е с LED осветление, което може да се изключва и включва по желание.

Модела се предлага в три различни мощности:

• RAS-10G2KVP-E – 10 000 BTU за помещение до 20 м2

• RAS-13G2KVP-E – 13 000 BTU за помещение до 30 м2

• RAS-16G2KVP-E – 16 000 BTU за помещение до 40 м2

Екологично чист при работа с минимално въздействие върху околната среда

Подобренията върху ефективността и намаления разход на електроенергия прави Toshiba Daiseikai 8 еко френдли никакво замърсяване на природата. При работа на климатика не се отделят никакви вредни емисии, които в момента са основен проблем. Фреона, който използва Toshiba при новия модел е R410A, който е безвреден за околната среда и хората, и постига високо ефективни резултати.

Super DaiSeiKai 8 е разработен и създаден с цел да е перфектен и съобразен с най – новите тенденции на еко – еволюцията и поддържа най – висока степен на комфорт

Подобрена ефективност клас А+++ със стойност на COP (коефициент на трансформация) над 5.00

Новата технология и усъвършенствана електроника намаляват годишното потребления на електроенергия с 30%

Двустъпален двойнороторен компресор (Dual Stage Compressor – twin rotary type) подобрява ефективността при частичен товар в широк диапазон

Бързо филтриране – замърсителите се йонизират и се неутрализират

Ag плазмен филтър, който отстранява и най – фините частици прах, убива бактерии, вируси и гъби, почиства с озон климатизатора и повишава концентрацията на отрицателни йони до 35000/см³

Самопочистваща функция – възпрепятства натрупването на плесен във вътрешността на уреда (намалява влажността, причиняваща образуването на мухъл)

Режим “Preset” – режим позволяващ на потребителя с едно докосване да конфигурира своите най – предпочитани настройки и да запази всички с едно докосване на бутона

Икономичен режим “Eco” – автоматично повишава/понижава температурата, за да предотврати прекомерното охлаждане, а така и също и прекомерни разходи за електричество

Dai Sei Kai – “идеално комфортно състояние на въздуха, създадено за минимално кратко време”

Климатик Toshiba Daiseikai 8 произведен в Тайланд

Предлаганите модели на Toshiba Daiseikai 8 са:

• Toshiba RAS-10G2KVP-E / RAS-10G2AVP-E

• Toshiba RAS-13G2KVP-E / RAS-13G2AVP-E

• Toshiba RAS-16G2KVP-E / RAS-16G2AVP-E