Daikin FVXM-F inverter R-32

daikin podov

Производител Модел Квадратура SCOP Цена Монтаж
Daikin FVXM25F/RXM25R до 19м² 4.56, A +     3 015.00 лв безплатен монтаж
Daikin FVXM35F/RXM35R от 20 до 28м² 4.00, A +   3 215.00 лв безплатен монтаж
Daikin FVXM50F/RXM50R от 29 до 42м² 4.00, A +     4 745.00 лв безплатен монтаж

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52 метра на помещението.

* Опция: Wi-Fi контролер – 60,00 лв. с ДДС.

Подово тяло съчетано с гамата Bluevolution e решение за отопление с висока енергийна ефективност. Тяло, което отговаря на всички нужди и осигурява перфектен климат в дома 24 часа, 7 дни в седмицата. От пръстите на краката до върха на главата. Няма вече студени крака, а има топъл въздушен поток близо до пода. Достатъчно компактен да се побере под прозореца. Вертикално автоматично завъртане на жалузите разпределя равномерно въздуха и температурата в цялото помещение. Тихо присъствие, което не притеснява по никакъв начин. Използването на хладилен агент R-32 намалява въздействието върху околната среда и води до по – ниско потребление на енергия благодарение на високата му енергийна ефективност.

* Филтър за пречистване на въздуха – чист въздух в дома: Филтрите на Daikin от титаниев апатит и сребърните филтри пречистват въздуха чрез дискретна, но забележително ефективна химическа реакция. След като премахне бактерии, вируси, амоняк, азотни окиси и други вредни субстанции, устройството превръща абсорбираните вещества в безвредни – вода и въглероден диоксид. В стаята остава само свеж и чист въздух.

* Икономичен режим – без проблеми за електрозахранването: Икономичния режим позволява позволява да се настрои колко енергия да използва климатика, ако има проблем с голямо натоварване на електрическата мрежа, когато други електроуреди са включени по едно и също време или ако се желае намаляване консумацията на енергия. Да не се забравя, че когато има нужда от засилено охлаждане или отопление, може да се изключи икономичния режим.

* Комфортен въздушен поток – удобство при отопление и охлаждане: Режимът на комфортен въздушен поток автоматично регулира въздушния поток в помещението, за да постигне възможно най – комфортното разпределение на температурата в стаята, избягвайки да насочва течението директно към хората.

* Безшумна работа на вътрешното тяло – усеща се комфорт без да се чува: Климатиците с такъв режим, са в състояние да достигнат изключително ниски нива на шум – като шепот на листа, които се движат от вятъра /20 dB/. Това е перфектна функция за климатици, монтирани в спални, защото позволява необезпокояван сън дори когато устройството е включено.

* Безшумна работа на външното тяло – без безпокойство нито за собственика, нито за съседите: Трябва да се внимава да не се нарушава спокойствието на квартала през нощта – например в гъсто населени места или в жилищни блокове. Всички хора искат тиха среда за сън. Режимът безшумна работа на външното тяло ограничава нивото на шум на външното тяло, така че може да се остави климатика да работи, без да безпокои никого.

* Режим пълна мощност – максимален капацитет, бърз комфорт: Режимът на пълна мощност позволява само с натискане на един бутон да се достигне максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най – кратко време и след 20 минути климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа. Така дори ако се забрави, няма нужда да се притеснява човек за по – високите сметки.

* Опция: Wi-Fi адаптер – възможност за онлайн управление от всякъде и по всяко време: Онлайн контролера позволява да се управлява климатика от всякъде и по всяко време от компютър, смартфон или таблет. Тази функционалност изисква локална мрежа към която да се свърже устройството. В допълнение климатика има възможност за свързване към сложни системи за автоматизация на дома или сградно управление с комуникационни протоколи Modbus или KNX или за Daikin централен контрол.

* Седмичен таймер – позволява да се зададат до четири работни периода в денонощието, седем дни в седмицата, така че да не се включва и изключва климатика ръчно.

* Модели вътрешно / външно тяло: Daikin FVXM25F/RXM25R, Daikin FVXM35F/RXM35R, Daikin FVXM50F/RXM50R

Daikin FVXM25F/RXM25R,

Daikin FVXM35F/RXM35R,

Daikin FVXM50F/RXM50R