Daikin FTXG-L Emura inverter

2xFTXG-L

Производител

Модел Квадратура COP

Цена

Daikin        FTXG20LW/RXG20L        FTXG20LS/RXG20L

до 12м ²

5.00

Daikin     FTXG25LW/RXG25L    FTXG25LS/RXG25L от 12 до 19м ²

4.42

Daikin    FTXG35LW/RXG35L    FTXG35LS/RXG35L от 19 до 28м ²

4.06

Daikin    FTXG50LW/RXG50L   FTXG50LS/RXG50L от 28 до 45м ²

3.65

3909.00 лв   безплатен монтаж

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина на помещението 2.52 метра.

 

*  Опция: Wi-Fi контролер – 65,00 лв. с ДДС за брой .
 * До изчерпване на количествата.

Първата по рода си Daikin Emura бе лансирана през 2010 г. Тя даде ново определение на понятието за климатизация по отношение на Европейския вътрешен дизайн.

Следващото поколение идва през пролетта на 2014 и предлага аеродинамично подобрени външен вид и работни характеристики, което прави Daikin Emura още по-привлекателна за днешните интериорни дизайнери, архитекти и собственици на жилища.

Стилният силует, висококачествените материали и съвършеното покритие допълват изящно съвременните интериори.

Безшумната работа до 19 db (A) допринася за чувството ви за хармония, а с енергийните характеристики до A + + +, ефективност и лукс вече могат да вървят ръка за ръка.

Вътрешното тяло на Daikin Emura се предлага в два варианта – сребристо и антрацитно-черно или чисто матово бяло. То е проектирано с невероятно тънък профил, който го превръща в икона на модерния дизайн, подходяща за всяка стена.

В изящната конструкция е скрита високо интелигентна система с новаторски функции, които намаляват значително разхода на електроенергия в сравнение с обикновените климатици. Вградената интелигентна технология е предпоставка за ниската консумация на енергия на Daikin Emura.

Сензор с “интелигентно око” за две области следи за наличието на хора в стаята и ако стаята е празна за 20 минути, настройките се променят, за да се пести електроенергия. Веднага щом в стаята влезе някой, уредът незабавно възстановява първоначалната си настройка. “Интелигентното око” насочва въздушния поток встрани от присъстващите в стаята, така че да се избегнат студени течения.

За да се гарантира хармонична температура в цялата стая, 3-измерният въздушен поток на Daikin Emura комбинира хоризонтално и вертикално автоматично завъртане на жалузите, разпространявайки въздуха равномерно, дори в ъглите на големи помещения. При охлаждане клапата се завърта хоризонтално, за да предотврати студени въздушни течения. При отопление, клапата се завърта надолу, за да насочи топлия въздух към пода.

Daikin Emura предотвратява прегряване или преохлаждане през нощта чрез задаване на температурата автоматично до 0,5 ° C по-топло, при охлаждане и до 2 ° C по-студено при отопление.

Лесното за използване дистанционно управление ви дава пълен контрол на температурата в помещението. Така че можете просто да седнете, да проверите големия дисплей с удобни бутони и да оставите всичко на вградената интелигентност на Daikin Emura.

Безплатен Wi-Fi модул. За още по-голямо удобство, новият климатик Daikin Emura може да се управлява от разстояние чрез приложение, достъпно от платформи, базирани на Apple и Android. Това безжично устройство  разполага с интуитивен интерфейс, което прави управлението на уреда още по-лесно, както в жилището, така и извън него.

За още по-здравословна среда у дома, фотокаталитичният филтър за пречистване на въздуха на Daikin Emura улавя микроскопични частици прах във въздуха, абсорбира органични замърсители като бактерии и вируси и разгражда миризми.

Следващото поколение на Daikin Emura доказва още веднъж, че интелигентният дизайн може да бъде естетически привлекателен и да осигурява превъзходна енергийна ефективност. Тези две обстоятелства подобряват климатичните условия в помещенията и представляват идеалното решение за архитекти, инженери и интериорни дизайнери и собственици на жилища.

* Модели вътрешно / външно тяло: Daikin FTXG20LW/RXG20L, Daikin FTXG20LS/RXG20L, Daikin FTXG25LW/RXG25L, Daikin FTXG25LS/RXG25L, Daikin FTXG35LW/RXG35L, Daikin FTXG35LS/RXG35L, Daikin FTXG50LW/RXG50L, Daikin FTXG50LS/RXG50L