Daikin FTXM-R Perfera inverter R-32

FTXM-R

Производител Модел Квадратура SCOP Цена Монтаж
Daikin FTXM20R / RXM20R  до 13м² 5.10, A +++ 2 525,00лв безплатен монтаж
Daikin FTXM25R / RXM25R  от 14 до 19м² 5.10, A +++ 2 685,00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXM35R / RXM35R  от 20 до 28м² 5.10, A +++ 2 970,00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXM42R / RXM42R  от 29 до 33м² 4.60, А ++ 3 740,00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXM50R / RXM50R  от 34 до 45м² 4.60, А ++ 4 390,00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXM60R / RXM60R  от 46 до 52м² 4.30, A + 4 755,00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXM71R / RXM71R  от 53 до 62м² 3.81, А 6 055,00 лв безплатен монтаж

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52 метра на помещението.

* Вграден Wi-Fi контролер.

* Нов по – екологичен хладилен агент R32

* Висока енергийна ефективност А+++

* Елегантен, модерен дизайн

* Фотокаталитичен филтър от титаниев апатит за пречистване на въздуха – чист въздух в дома: Пречиства въздуха чрез дискретни химични реакции: първо калциевия хидроксиапатичен слой във филтъра абсорбира бактерии, вируси, амоняк, азотен оксид и други вредни вещества. След това, титаниев оксид, активиран от излагане на естествена светлина, генерира хидроксилни радикали, които разтварят абсорбираните вещества в безвредни вода и въглероден диоксид. Напълно незабелижимо – само свеж и чист въздух в помещението.

* Многозоново интелигентно око – предотвратява течения: Климатиците с интелигентно око за няколко зони, могат да насочват автоматично въздушния поток встрани от хората в помещението. Така се избягва възможността за дискомфорт, от въздушно течение, насочено директно към присъстващите.

* Икономичен режим – без проблеми за електрозахранването: Икономичния режим позволява позволява да се настрои колко енергия да използва климатика, ако има проблем с голямо натоварване на електрическата мрежа, когато други електроуреди са включени по едно и също време или ако се желае намаляване консумацията на енергия /Пример: енергийна консумация за 10 часа на климатика е по – малка от енергийна консумация за един цикъл на пералня/. Да не се забравя, че всичко е по желание на клиента, може да се контролира така, че при желание за засилено охлаждане или отопление да се изключи икономичния режим.

* Интелигентно око – спестяващо пари: Интелигентното око е невероятна енергоспестяваща функция, тъй като то отчита кога присъстващите напускат стаята, но оставят включен климатика. Ако никой не се върне в стаята в рамките на 20 минути, уредът автоматично преминава в енергоспестяващ режим, охлажда или отоплява по – малко, но въпреки това поддържа комфортни условия в стаята.

* Комфортен въздушен поток – удобство при отопление и охлаждане: Режимът на комфортен въздушен поток автоматично регулира въздушния поток в помещението, за да постигне възможно най – комфортното разпределение на температурата в стаята, избягвайки да насочва течението директно върху хората.

* Безшумна работа на вътрешното тяло – усеща се комфорт без да се чува: Климатиците с такъв режим, са в състояние да достигнат изключително ниски нива на шум – като шепот на листа, които се движат от вятъра /19 dB/. Това е перфектна функция за климатици, монтирани в спални, защото позволява необезпокояван сън дори когато устройството е включено.

* Седмичен таймер – очакване с нетърпение завръщане към удобния дом: Седмичният таймер позволява да зададете до четири работни периода в денонощието, седем дни в седмицата, така че да не се безпокои човек за включването и изключването ръчно на климатика.

* Безшумна работа на външното тяло – без безпокойство нито за собственика, нито за съседите: Трябва да се внимава да не се нарушава спокойствието на квартали през нощта, които са гъсто населени или жилищни блокове. Всички хора искат тиха среда за сън. Режимът безшумна работа на външното тяло ограничава нивото на шум на външното тяло, така че може да се остави климатика да работи, без да беспокои никого. Пример за звукова сила – 100 dB – излитащ самолет, 60 dB – разговор между хора, 30 dB – тих разговор между хора, 10 dB – 20 dB – недоловим.

* Режим висока мощност – максимален капацитет, бърз комфорт: Режимът на пълна мощност позволява само с натискане на един бутон да се достигне максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най – кратко време и след 20 минути климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа. Така дори ако се забрави, няма нужда да се притеснява човек за по – високите сметки.

* 3D въздушен поток – еднаква температура в цялата стая: съчетава вертикално и хоризонтално автоматично завъртане на жалузите, така че да разпредели потоците топъл или студен въздух дори и в ъглите на стаята

* Програмата за изсушаване дава възможност да се намали степента на влажност, без да се променя температурата в помещението

* Автоматично рестартиране

* Без повече студени крака и главоболие, само перфектно усещане

* Опция: Wi-Fi адаптер – възможност за онлайн управление от всякъде и по всяко време: Онлайн контролера позволява да се управлява климатика от всякъде и по всяко време от компютър, смартфон или таблет. Тази функционалност изисква локална мрежа към която да се свърже устройството. В допълнение климатика има възможност за свързване към сложни системи за автоматизация на дома или сградно управление с комуникационни протоколи Modbus или KNX или за Daikin централен контрол.

* Модели вътрешно / външно тяло: Daikin FTXM20R/RXM20R, Daikin FTXM25R/RXM25R, Daikin FTXM35R/RXM35R, Daikin FTXM42R/RXM42R, Daikin FTXM50R/RXM50R, Daikin FTXM60R/RXM60R, Daikin FTXM71R/RXM71R.