Daikin FTXP-M Comfora inverter R-32

FTXP-K3

Производител Модел Квадратура SCOP Цена Монтаж
Daikin FTXP20M/RXP20M до 11м² 4.65, A ++   1 970.00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXP25M/RXP25M от 12 до 15м² 4.61, A ++   2 080.00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXP35M/RXP35M от 16 до 25м² 4.64, A ++   2 275.00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXP50M/RXP50M от 26 до 45м² 4.10, A +   3 505.00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXP60M/RXP60M от 46 до 50м² 4.10, A +   3 740.00 лв безплатен монтаж
Daikin FTXP71M/RXP71M от 51 до 60м² 3.81, A   4 430.00 лв безплатен монтаж

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52 метра на помещението.

* Wi-Fi контролер включен в цената.

Обновената Комфортна серия съчетана с гамата Bluevolution e решение за отопление с висока енергийна ефективност. Ултра компактното, дискретно и стилно вътрешно яло се съчетава лесно със стената и се вписва във всеки интериор. Използването на хладилен агент R-32 намалява въздействието върху околната среда и води до по – ниско потребление на енергия благодарение на високата му енергийна ефективност.

* Филтър за пречистване на въздуха – чист въздух в дома: Филтрите на Daikin от титаниев апатит и сребърните филтри пречистват въздуха чрез дискретна, но забележително ефективна химическа реакция. След като премахне бактерии, вируси, амоняк, азотни окиси и други вредни субстанции, устройството превръща абсорбираните вещества в безвредни – вода и въглероден диоксид. В стаята остава само свеж и чист въздух.

* Икономичен режим – без проблеми за електрозахранването: Икономичния режим позволява позволява да се настрои колко енергия да използва климатика, ако има проблем с голямо натоварване на електрическата мрежа, когато други електроуреди са включени по едно и също време или ако се желае намаляване консумацията на енергия. Да не се забравя, че когато има нужда от засилено охлаждане или отопление, може да се изключи икономичния режим.

* Комфортен въздушен поток – удобство при отопление и охлаждане: Режимът на комфортен въздушен поток автоматично регулира въздушния поток в помещението, за да постигне възможно най – комфортното разпределение на температурата в стаята, избягвайки да насочва течението директно към хората.

* Безшумна работа на вътрешното тяло – усеща се комфорт без да се чува: Климатиците с такъв режим, са в състояние да достигнат изключително ниски нива на шум – като шепот на листа, които се движат от вятъра /20 dB/. Това е перфектна функция за климатици, монтирани в спални, защото позволява необезпокояван сън дори когато устройството е включено.

* Безшумна работа на външното тяло – без безпокойство нито за собственика, нито за съседите: Трябва да се внимава да не се нарушава спокойствието на квартала през нощта – например в гъсто населени места или в жилищни блокове. Всички хора искат тиха среда за сън. Режимът безшумна работа на външното тяло ограничава нивото на шум на външното тяло, така че може да се остави климатика да работи, без да беспокои никого.

* Режим пълна мощност – максимален капацитет, бърз комфорт: Режимът на пълна мощност позволява само с натискане на един бутон да се достигне максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най – кратко време и след 20 минути климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа. Така дори ако се забрави, няма нужда да се притеснява човек за по – високите сметки.

* Суха програма – дава възможност да се намали степента на влажност, без да се променя температурата в помещението.

* Автоматично рестартиране – след спиране на захранването, машината се рестартира автоматично с първоначалните си настройки.

* Без повече студени крака и главоболие, само перфектно усещане

* Опция: Wi-Fi адаптер – възможност за онлайн управление от всякъде и по всяко време: Онлайн контролера позволява да се управлява климатика от всякъде и по всяко време от компютър, смартфон или таблет. Тази функционалност изисква локална мрежа към която да се свърже устройството. В допълнение климатика има възможност за свързване към сложни системи за автоматизация на дома или сградно управление с комуникационни протоколи Modbus или KNX или за Daikin централен контрол.

* Пестене на енергия в режим изчакване – намалява консумацията на ток с около 80% при работа в изчаквателен режим. Ако не са засечени хора за повече от 20 минути, системата автоматично превключва на енерго – спестяващ режим.

* Нощен режим на работа – пести енергия чрез предотвратяване на преохлаждането или прекаленото затопляне през нощта.

* Само вентилатор – уредът може да се използва като вентилатор, вдухвайки въздух без да охлажда или затопля.

* Автоматично превключване между охлаждане и отопление – избира автоматично режим на охлаждане или отопление за достигане на зададената температура.

* Автоматично вертикално въртене на жалузите – възможност за избор на автоматично вертикално въртене на ламелите за изпускане на въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата в цялото помещение.

* Автоматична скорост на вентилатора – избира автоматично необходимите обороти на вентилатора за достигане или поддържане на зададената температура.

* Степен на оборотите на вентилатора – позволява да се изберат дадени обороти на вентилатора.

* 24 – часов таймер – може да бъде настроен за започване на работа по всяко време в рамките на 24 часа.

* Самодиагностика – опростява поддръжката чрез индикация на грешки в системата или аномалии в работата.

* Модели вътрешно / външно тяло: Daikin FTXP20M/RXP20M, Daikin FTXP25M/RXP25M, Daikin FTXP35M/RXP35M, Daikin FTXP50M/RXP50M, Daikin FTXP60M/RXP60M, Daikin FTXP71M/RXP71M

climatizzatore-daikin-FTXP-K3-02