Fujitsu AGYG-KVCA Подов тип inverter

Fujitsu podov

 

Производител Модел Квадратура SCOP Цена Монтаж
Fujitsu AGYG09KVCA/AOYG09KVCА до 27м² 4.30, A + 2 640лв безплатен монтаж
Fujitsu AGYG12KVCA/AOYG12KVCА от 27 до 35м² 4.10, A + 2 940лв безплатен монтаж
Fujitsu AGYG14KVCA/AOYG14KVCА от 35 до 45м² 4.00, A + 3 500лв безплатен монтаж

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52m  на помещението.

* Автоматична настройка на въздушния поток

* Автоматичен рестарт

* Седмичен таймер

* Изсушаване топлообменника

* Икономичен режим

* Режим на отопление – 15°С

* Режим 10°С отопление – температурата в помещението се поддържа не по ниска от 10°С, което не позволява то да изстине напълно когато не се обитава, с минимален разход на електроенергия Забележка

• Когато стайната температура е по – висока от 10°С, тази функция не се стартира. Когато тази функция се стартира, тя поддържа стайна температура 10°С за 48 часа.

• Когато прекъснем работата на тази функция нормалните настройки за работа се възстановяват.

* Таймер сън

* Дълготраен йонизиращ и дезодориращ филтър – Филтъра дезодорира чрез мощно разлагане и абсорбиране на миризмите използвайки окисляващият и абсорбиращ ефект на йони, генерирани от ултра фини керамични частици. (Филтъра може да се използва приблизително 3 години, ако се мие с вода за възстановяване на неговото действие, когато се зацапа.

* Ябълков антибактериален филтър – финият прах, невидимите спори и вредните микроорганизми се абсорбират от филтъра чрез статично електричество, по този начин се възпрепятстват техният растеж и се елиминират от полифенола извлечен от ябълки.

* Миещ се панел

* Възможност за монтаж под прозореца, монтаж в ниша, стенен монтаж и частично монтиран в ниша (необходими са допълнителни части)

* Възможност за избор на 6 посоки за присъединяване на тръбите

* Функция тихо – 22 dB

* Седмичен таймер – позволява настройка за включване и изключване 2 пъти дневно всеки ден от седмицата.

* Таймер с възможност за връщане на стара настройка – температурата може да бъде променяна съобразно със седмичния програматор. Управлението на температурата и настройката на предпочитана от Вас такава, позволява удобна и енергийно-спестяваща работа.

* Нискотемпературен режим – високоефективен компресор и прецизна електроника позволяват работа при охлаждане (-10°С до 43°С) и при отопление (-20°С до 24°С)

* Модели вътрешно тяло/външно тяло: Fujitsu AGYG09KVCA/AOYG09KVCA, Fujitsu AGYG12KVCA/AOYG12KVCA, Fujitsu AGYG14KVCA/AOYG14KVCA

Fujitsu AGYG09KVCA/AOYG09KVCA,

Fujitsu AGYG12KVCA/AOYG12KVCA,

Fujitsu AGYG14KVCA/AOYG14KVCA