Fujitsu ASYG-LMCB Nordic – 25°C inverter

Fujitsu ASYG-LMCB

 

Производител Модел Квадратура SCOP Цена Монтаж
Fujitsu ASYG09LMCB / AOYG09LMCBN до 27м²   4.10

A +

* *
Fujitsu ASYG12LMCB / AOYG12LMCBN от 20 до 35м²   4.10

A +

* *
Fujitsu ASYG14LMCB / AOYG14LMCBN от 35 до 47м²   4.00

A +

* *

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени има и т.н.

* Площта е дадена при височина 2,52 м на помещение.

ASYG12LMCB/AOYG12LMCBN – Fujitsu климатик серия NORDIC. Този модел е в състояние да работи на отопление при достигане на външните температури до -20 ÷ -25°C. Конструктивна особеност на модела предоставя по-стабилна работа при ниски температури в сравнение с подобни модели от други марки. Специален автоматичен режим поддържа температура от + 10°С, предотвратява охлаждане на помещение с продължително отсъствие на хора. Бърз достъп до предварително зададен режим се дължи на увеличената площ на топлообменника. Минимално ниво на шум 21 dB.

Климатици Fujitsu серия NORDIC – са най – новото производство на вътрешни сплит системи, характеризиращи се с висока производителност и скорост. Вътрешното тяло е направено в един напълно нов дизайн. Производителите на Fujitsu са помислили за равномерното разпределение на въздуха в стаята. Благодарение на модерната и ефективна система за филтриране, тези модели могат да бъдат инсталирани в помещения с високи хигиенни изисквания за чист въздух, като спални и детски стаи.

DC-инвертор, дву-цилиндров ротационен компресор на висока мощност позволява на климатика да работи по – тихо и консумира по-малко енергия. Моделите Nordic на Fujitsu са най – енергоефективни при отопление в сурови условия на студ. Използването на термопомпената климатична система Fujitsu Nordic е много по – икономично от подобна мощност електрически нагреватели, работещи при -25°C студ. Притокът на въздух се регулира от жалузи, които внимателно се движат нагоре и надолу, като осигуряват равномерно разпределение на въздушния поток.

Поради увеличената площ на топлообменника 35% (в сравнение с предходния модел) Fujitsu Nordic предразполага бърза обработка на въздуха при охлаждане или отопление до 750 m3 въздух на час. Автоматични настройки за възстановяване. Системата съхранява всички настройки, за да се възстановят след прекъсване на електрозахранването.

Автоматичен избор на режим. С акцент върху зададената температура, системата решава кой режим в момента да работи – охлаждане или отопление.

Настройка на Седмичен таймер, извършена с безжично дистанционно управление позволява бързо и лесно задаване на режим, индивидуално за всеки ден от седмицата. Това спестява време и прави процеса на работа на климатика прост и удобен. Тази функция е идеална за хора, които не обичат да са част от “комуникацията” с техника: трябва само да инсталират веднъж удобни настройки за всеки ден от седмицата, след което климатикът автоматично ще ги поддържа, без да изисква излишно вниманието към себе си.

При поддържане на температура +10°С сплит системата автоматично поддържа минимална работна температура на отопление. Тъй като в този режим, климатикът работи с ниска консумация на енергия, разходите за електроенергия са ниски. “Eco” режим. Климатикът работи в режим на ниска мощност.

Нисък шум. Минимален шум на климатик на въздушния поток е само 21 dB. Този шум създава шепот, чува се на разстояние от 1 м. В реалния свят на град, апартамент шум под 23-25 dB е практически недоловим. На практика това води до факта, че работата на вътрешното тяло е почти безшумно. Нивото на шум е особено важно, когато климатикът в нощен режим.

Air почистващи филтри. Климатик е снабден с два филтъра: йонно обезмирисяващ и ябълково-катехинов. Единия поглъща всички миризми, другия пречиства въздуха от прах, плесени и други вредни частици. Специален индикатор ще сигнализира при необходимост да се почистят филтрите.

Лесен за обслужване.

Ненадминатата енергийна ефективност позволява климатиците Fujitsu Nordic да станат удобна алтернатива на всички отоплителни системи. Вътрешното тяло е направено в един напълно нов дизайн, който поставя нов стандарт в пазара на климатици. Модела Nordic на Fujitsu, представлява напълно ново поколение домашни сплит системи. Стандартното оборудване включва стилно дистанционно управление с възможност за седмични настройки на таймера и набор от премахващ миризмите йонно – дезодориращ филтър и почистване на въздуха ябълков-катехинов филтър.

* Модели вътрешно/външно тяло:

ASYG09LMCB/AOYG09LMCBN,

ASYG12LMCB/AOYG12LMCBN,

ASYG14LMCB/AOYG14LMCBN

fujitsu-asyg-lmca