Fluo

Fluo_logo

 

Fluo е новото име, което внася чист въздух в ежедневието ни и подобрява качеството ни на живот. Всички климатици  с търговската марка fluo са с 3-годишна гаранция.

Технология Efficiency 10

Новата патентована технология за управление, се ползва още повече от ниските честоти на въртене на компресора, тип DC Inverter, което води до способността за завъртане при 1Hz (много ниска). По този начин компресорът не спира, дори и след постигането на желаната температура, намалявайки още повече енергоемките тръгвания-паузи, въвеждайки нови тенденции за комфорт и надеждност.

DC Inverter Technology

Основната технология в полза на енергоспестяването е технологията за управление на електрически мотори DC Inverter. Постигайки пропорционалната ефективност, но и консумация, за разлика от стандартните мотори със константни обороти (on-off), управлението на типа DC Inverter води до адаптиране на консумацията към необходимите условия, спестявайки по този начин ценна енергия.

FULL DC Inverter Technology

fluo оборудва новите серии климатици с мотори DC Inverter не само в компресора на външното тяло, но в зависимост от случая и във вътрешния и външния вентилатор (fan motors). В резултат на това се постига по-добър контрол над всички мотори на уреда и още по-ниска обща консумация..

iSense

Иновативна технология, при която вътрешното тяло следи избраната от вас температура, на мястото, на което се намира дистанционното управление, а не на мястото където е монтирано тялото. По този начин ви предоставя идеални условия на комфорт, стига дистанционното управление да се намира в близост до вас.