Midea

Стенни климатици Подови климатици , Таванни климатици , Касетъчни климатици ,        Канални климатици Мулти сплит системи , Колонни климатици, Мобилни климатици

 

midea.php

 

Основана през 1968 год., MIDEA е известна една от най-големите компании, произвеждащи бяла техника за домакинството.

MIDEA официално навлиза в индустрията за производство на домакински уреди през 1980 год. И започва да използва фабричната марка MIDEA през 1981 год. Днес MIDEA има над 100 000 служители и притежава повече от 10 известни марки в различни индустрии. Освен главния център, който се намира в Shunde,  компанията има производствени центрове и в Guangzhou, Zhongshan, Wuhu, Wuhan, Huai’an, Kunming, Changsha, Hefei, Chongqing, Suzhou и др.

Освен, че обхваща голямата търговска мрежа в цял Китай, компанията има и 21 допълнителни филиали, разположени в САЩ, Германия, Канада, Хонг Конг, Корея, Русия, Франция, Виетнам.

В момента MIDEA държи най-голямата и  пълна верига за производство на климатици, хладилници, микровълнови печки, малки домакински уреди и кухненски принадлежности в Китай. Съществена част от производството включва климатици за домашна употреба, климатици за търговски цели, перални машини, електрически печки, прахосмукачки, хладилници, автомати за вода и др. Компанията предлага и резервни части за уредите: компресори, ел. мотори, магнетрони и трансформатори. През 80те и 90те години MIDEA  има ръст в производството – 50%-60%. От началото на новия век бележи допълнителен ръст от 35% годишно.

MIDEA  притежава добре развита финансова структура и предварителната способност за разпределение на ресурсите в глобален контекст. Групата цели увеличение на нейната (интегрирана) стойност и по-нататъшно/допълнително подобрение на корпоративната си структура и мениджмънт система. През 2010, Мидеа ще се стреми да стане най-ценната марка за домашни уреди в Китай и международен гигант за производство на електроуреди и да се издигне сред първите 5 доставчици на бяла техника в света, с рекордните доходи от продажби.

 

Климатици Midea

Климатици Мидеа