Mitsubishi Electric MFZ-KT inverter

изтеглен файл

 

Производител Модел Квадратура SCOP Цена Монтаж
Mitsubishi Electric MFZ-KT25VG/SUZ-M25VA до 19м² 4.20, A + 4 670 лв включен монтаж
Mitsubishi Electric MFZ-KT35VG/SUZ-M35VA от 20 до 28м² 4.40, A + 5 240 лв включен монтаж
Mitsubishi Electric MFZ-KT50VG/SUZ-M50VA от 29 до 42м² 4.20, A + 6 395 лв включен монтаж

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени има и т.н.

* Площта е дадена при височина 2,52 м на помещение.

* Опция: Wi-Fi контролер – 180,00 лв. с ДДС за брой.

Подови тела MFZ-KT

Проектирана с цел да загрява помещението Ви до два пъти по-бързо от предишната гама подови тела, серията Mitsubishi Electric RapidHeat гарантира изключителен комфорт и топлина. С изчистени, ясни линии и силно редуцирана дълбочина, подовите тела RapidHeat са перфектната опция за дискретно отопление на нивото на пода. Започвайки едва като шепот, те са най-безшумните подови тела, създавани някога!

Впечатляващ дизайн

Серията подови тела Mitsubishi Electric RapidHeat се отличава с изчистени и ясни линии, създавайки модерен и функционален дизайн. Телата от серията могат да се вграждат в стената, редуцирайки драматично дълбочината на вътрешното тяло от 215 мм на 145 мм – намаление с 33%. Като добавим и възможността за демонтиране на основата, телата от тази серия са перфектното решение за компактно, дискретно, монтирано към пода отопление за нови и реновирани сгради.

RapidHeat

Достига максимално бързо перфектна стайна температура чрез новата технология – Rapid Heating Technology. Активира се автоматично при стартиране и излъчва топъл въздух, насочен надолу. След това въздухът отново се засмуква от тялото, където се загрява повторно преди да се освободи отново, намалявайки времето за затопляне на помещението наполовина.

Равномерно разпределение на топлината

Серията RapidHeat позволява пълна персонализация за максимален контрол. Функцията Multi Vane Flow представлява движение на въздушната струя нагоре и надолу, което осигурява равномерно и ефективно отопление, като едновременно с това елиминира изсушаването. Това се постига чрез тройна ламела с уникална форма, проектирана специално с цел по-добър контрол на въздушната струя според Вашите предпочитания.

Охлаждане

В режим охлаждане, MFZ-KT насочва студения въздух единствено към горната част на помещението. Тъй като студеният въздух е по-тежък, той се спуска надолу и се смесва с топлия, осигурявайки ефективно охлаждане без рязка промяна, напомнящо лек бриз.

Отопление

Благодарение на оптимизираната Отопление посока на въздушния поток в режим отопление, MFZ-KT разделя топлинния поток, с цел топлината да отива едновременно нагоре и надолу в помещението. Това разпределение осигурява равномерна температура в стаята и по този начин гарантира оптимален комфорт.

По-чист и здравословен въздух

Серията RapidHeat вътрешни тела филтрира по два начина. Нано-платиненият филтър има стабилен антибактериален и обезмирисяващ ефект, като едновременно с това електростатичният антиалергичен ензимен филтър използва ензимни катализатори, за да филтрира алергени и да премахне вредните бактерии.

Седмичен таймер

Тази функция Ви позволява да програмирате до четири опции за всеки ден от седмицата. Вие се прибирате в комфортна среда без да се налага да настройвате ръчно температурата.

* Модели вътрешно тяло/външно тяло: MFZ-KT25VG/SUZ-M25VA, MFZ-KT35VG/SUZ-M35VA, MFZ-KT50VG/SUZ-M50VA