Mitsubishi Electric MSZ-FH Smart Deluxe Inverter

 

Производител

Модел Квадратура COP

Цена

 Монтаж

Mitsubishi Electric

MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE

до 28м²

5.52

2 725.00лв  включен монтаж

Mitsubishi Electric

MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE от 28 до 37м²

5

3 295.00лв  включен монтаж

Mitsubishi Electric

MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VE

от 37 до 45м²

4.05

3 970.00лв  включен монтаж

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52m  на помещението.

 

* Опция: Wi-Fi контролер – 180,00 лв. с ДДС за брой.

FH1

Плазмен четириядрен филтър: иновативна филтърна технология за ефективно почистване и обезмирисяване на въздуха. Наследника на луксозната FD серия за високостенен монтаж – новия MSZ-FH.

Моделът е с изискан дизайн, забележително тих и с висок клас на енергийна ефективност. Някои от подобренията включват нов, по-мощен компресор, Plasma Quad технология с пречистващо и антибактериално действие и модернизиран контрол над ламелите за естествен и приятен въздушен поток.

В напредналата технология климатика MSZ-FH съчетава високи стандарти по отношение на естетически дизайн, тиха като шепот работа и максимална енергийна ефективност за разходно-ефективна работа в един сплит или мулти-сплит система.

Специални допълнителни функции предефинират персонализирани изменения на комфорта: Използване на 3D сензор ISEE, който се разделя в стаята на полета и сканира в 3D. Той открива присъствието на хора в стаята с термография. Умния 3D сензор ISEE дава възможност за местно привеждане на климатик към хората в стаята. Климатизирания въздух може да бъде насочен към присъстващите хората или около тях.

Режим за спестяване на енергия се активира, ако няма никой в стаята.

Основни факти

• Луксозен климатичен комфорт

• Разширено инверторна технология

• Проектиран в съответствие с директивата за екодизайн

• Плазмен четириядрени филтър: иновативена филтърна технология за ефективно пречистване на въздуха и неутрализиращи миризми

• Компактен и естетичен дизайн

• Изключително тиха работа

Избор, климатизирания въздух е насочена към присъстващите лица или около тях косвено. Ако никой не е в стаята, енергоспестяващия режим се активира.

* Модели вътрешно тяло/външно тяло: MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE, MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE, MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VE