Mitsubishi Electric MSZ-FH/MUZ-FH*VEHZ ZUBADAN

 

Производител

Модел Квадратура COP

Цена

 Монтаж

Mitsubishi Electric

MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VEHZ ZUBADAN -25ºС

до 28м²

5.52

* Без монтаж

Mitsubishi Electric

MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VEHZ ZUBADAN -25ºС

от 28 до 37м²

5

*  Без монтаж

Mitsubishi Electric

MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ ZUBADAN -25ºС

от 37 до 45м²

4.05

*  Без монтаж

 

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина 2.52m  на помещението.

* Опция: Wi-Fi контролер – 160,00 лв. с ДДС за брой.

*MSZ-FH-VEHZ – ZUBADAN е уникална технология гарантираща отопление до -25ºC.

Новият модел MSZ-FH превъзхожда своя предшественик MSZ-FD с впечатляващите 10% по-ниска консумация на електроенергия. Според класификацията на новата ErP директива FH моделът достига най-висок клас на енергийна ефективност А+++, както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане. Дизайнът на климатика също е променен. Моделът FH е с 37 мм по-тънък от своя предшественик – MSZ-FD.

Интелигентна технология

Mitsubishi Electric използва сензор, който триизмерно сканира 752 различни точки в едно помещение и по този начин съставя постоянна картина на стаята, която ще се климатизира. Чрез термография новият 3D i-see sensor улавя и човешко присъствие. Интелигентната технология предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението. Климатикът разполага с режим на демонстрация, стандартен за изложби и изложбени зали, където могат да бъдат представени неговите функции. В комбинация с комплект за непрекъснато наблюдение (адаптер и софтуер), информацията от 3D сензора може да бъде разчетена в реално време, а картината, генерирана от него – излъчена на екран.

Ефективно и удобно отопление

Климатизираният въздух може или да бъде насочен директно към хората, или да се „рее“ около тях. В случай, че в помещението няма хора, се активира икономичен режим на работа. С помощта на двойна ламела потребителят има възможност да настройва посоката на въздушния поток и да климатизира едновременно два етажа или две различни части на едно и също помещение.

Свежест и чистота

Mitsubishi Electric e първият производител в света, който използва Plasma Quad филтър в своите нови модели климатични тела. Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха. Plasma Quad филтърът беше подложен на тестове в независимия изследователски център Китасато в Япония. Тестовете, за които беше използван жив вирус на инфлуенца, показват, че Plasma Quad филтърът нарушава клетъчната структура на вирусите и бактериите, в следствие на което те стават безвредни за хората. За да се постигне този ефект, се създава плазмено поле в микроструктурата на филтъра чрез високо напрежение.

Полъх от Kirigamine

Чрез функцията „естествен поток“ в системата се запазва вентилационен профил, базиран на измервания на въздушните течения, направени в местността Kirigamine в Япония. С помощта на този профил климатиците от серия Kirigamine пресъздават въздушни вълни, носещи усещането за истински бриз.Модели вътрешно/външно тяло: MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VEHZ, MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VEHZ, MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ