Mr. Climate Ltd.

Mr. Climate Ltd.

МИСТЪР КЛИМАТ ООД е фирма специализирана в областта на климатичната и отоплителна техника. Предлаганите от нас продукти и услуги са търсени и предпочитани, защото се отличават с високо качество, приемливи цени и надеждно обслужване. Ние държим нашите клиенти да са добре обслужени, като се стремим да удовлетворим представата им за комфорт. Успехът ни не може да бъде постигнат без доброто отношения към нашите клиенти. Затова в допълнение към гарантираното техническо превъзходство, Мистър Климат ООД поставя силен акцент върху осигуряването на най – високо качество на обслужване на клиенти и работи с най – добрите доставчици на предлаганите продукти.

МИСТЪР КЛИМАТ ООД разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, притежаващи дългогодишен опит като това допринася за високото качество на нашата работа.

Ние не си позволяваме евтини материали, работим с професионални машини и инструменти, защото държим на качеството. За всеки монтаж нашите правила са следните:

- Оглед на място в удобно за клиента време – Направа на проект, ако е необходимо – Бърз и качествен монтаж – Достъпни цени за всеки – Гаранционно и извън гаранционно обслужване