Fujitsu ASYG-LTCB Nordic – 25°C inverter

Fujitsu ASYG12LTCN

 

Производител

Модел Квадратура SCOP Цена

Монтаж

Fujitsu ASYG09LTCB/AOYG09LTCN до 31м² 4.60       A ++ * *
Fujitsu ASYG12LTCB/AOYG12LTCN от 20 до 40м² 4.60       A ++ * *
Fujitsu ASYG14LTCB/AOYG14LTCN от 36 до 46м² 4.00       A + 2945,00 лв безплатен монтаж

 

* Площта е дадена при височина 2,52 м на помещение.

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени има и т.н.

Дизайнът на вътрешното тяло е удостоено с призове:

«Good Design Award 2011″ (Япония)

«iF Good Design Award 2012″ (Германия)

Стенен климатик Fujitsu ASYG12LTCB/AOYG12LTCN

Серия “Deluxe Slide Nordic” (Работата на отоплението до -25 ° С)

Климатици Fujitsu “Deluxe Slide Nordic” имат отлична производителност и по-голяма функционалност. Предназначени за използване в условия на суров зимен климат. Висока възможност за работа при ниски температури на околната среда (до -25 ° C) в режим на отопление.

Този стенен климатик тип инвертор контролира компресора, благодарение на капацитета плавно регулиране, той просто поддържа температурата и консумира значително по – малко енергия. Този модел е може да охлажда или да затопля въздуха. Работи почти безшумно при ниски скорости.

Сфера на приложение

Стенния климатик Fujitsu ASYG12LTCB/AOYG12LTCN – най-новото развитие в областта на климатизацията, подходящ за изграждане на апартаменти, вили, офиси. Той е еднакво подходящ за хола, и офиса на директора.

Автоматизация

Управлението на Fujitsu ASYG12LTCB/AOYG12LTCN се извършва с инфрачервено дистанционно управление. Дизайна му включва удобни бутони, голям дисплей и ясни икони.

Описание

Инверторни климатици Fujitsu ASYG12LTCB/AOYG12LTCN осигуряват отлична енергийна ефективност. Инверторните климатици осигуряват не само икономии на енергия и намаляване на емисиите на CO2, но и допринасят за по-бързото постигане на желаната температура на помещението и я поддържат точно. Инверторът осигурява електронен контрол на амплитудата на напрежението и честотата.

Инвертора при климатичните системи контролира броя на оборотите на компресора и по този начин климатика работи на ниска мощност. По този начин, инверторните климатични системи осигуряват много по – прецизен контрол на температурата на въздуха отколкото неинверторните модели. Също така, инвертора контролира и регулира скоростта на въртене на вентилатора при външното и вътрешното тяло, като позволява да се разшири температурния диапазон на работа и намаляване на шумовите характеристики.

Технология и ползи

Последните разработки при сплит системите на Fujitsu ASYG12LTCB/AOYG12LTCN съчетават всичко ново от света на климатиците през последните години. Сплит системите осигуряват: ниско ниво на шум, оптимално разпределение на въздушния поток, ниска консумация на енергия.

Функции и характеристики:

* Сензор за човешко присъствие

При липса на човек в стая за повече от 20 минути климатика започва да работи в икономичен режим, ако лицето се появява отново преминава в нормален режим.

* Автоматично падащи жалузи

Хоризонталните жалузи автоматично работят в режим на падане според вълнообразното разпределение на въздуха.

* Автоматичен контрол на въздушния поток

Въздушният поток се контролира от микропроцесор в съответствие с промените на стайната температура.

* Автоматично рестартиране

Тази функция осигурява автоматично рестартиране на устройството, при токов удар, след което устройството се включва в последния зададен режим от дистанционното управление.

* режими на работа Auto превключване

В зависимост от съответния параметър и действителната стайна температура, климатикът автоматично се превключва в режим на отопление или охлаждане.

* Режим антизамръзване (10 ° C HEAT)

Тази функция позволява да се поддържа температурата в стаята около 10 ° С, за да се гарантира, че в стаята не се натрупва скреж през зимата.

* Енергоспестяващ режим

Ограничава максималния работен ток, при което се намалява консумацията на енергия.

* Тих режим

Можете да изберете нивото на шума на външното тяло.

* Нощен режим

Системата за контрол постепенно променя зададената температура, като се гарантира комфортна среда през нощта.

* Програмируем таймер

Позволява да се избере един от 4 възможни програми: ON, OFF, ON → OFF или OFF → ON.

* Седмичен таймер

Това дава възможност да се заложи различен режим за всеки ден от седмицата.

* Индикатор за почистване на филтъра

При замърсени филтри, светлинен индикатор светва.

* Йонно дезодориращ филтър

Попива миризми ефективно с помощта на окисление и въздействие на йоните, превръщайки се в керамичен прах с ултра малки частици.

* Ябълко – катехинов филтър

Благодарение на статично електричество, филтърът поглъща малки частици прах, невидимите плесенни спори и вредни микроорганизми, обезврежда действието им с помощта на полифеноли (вещества, съдържащи се в ябълките) и предпазва от разпространение им.

* Модели вътрешно/външно тяло:

ASYG09LTCB/AOYG09LTCN,

ASYG12LTCB/AOYG12LTCN,

ASYG14LTCB/AOYG14LTCN

YouTube Preview Image