LG H-AL ATHENA INVERTER V

 

Производител

Модел Квадратура COP

Цена

LG

H09AP

до 28м²

5.60

*  *

LG

H12AL

от 28 до 37м²

5.00

*  *

* 5 години гаранция

* Площта е ориентировъчна. Необходимата мощност зависи освен от големината на помещението и от изолацията, типа и големината на прозорците, колко външни стени имате и т.н.

* Площта е дадена при височина на помещението 2.52 метра.

* Спестете 15% от стойността на климатика с кредит Eнергийна ефективност.
Енергоефективност

Революционна инверторна технология на LG с тих режим на работа и намалена консумация на електроенергия до 74%.

Ниско ниво на шум

Насладете се на спокойствие и домашен уют с безшумна климатизация от LG.

Плазмени филтри и йонизиране

Над 2 млн йони стерилизират не само въздуха, който преминава през климатичното тяло, но също така и всякакви вредни вещества, дори неприятен мирис.

Автоматично почистване на плазмения филтър

Автоматично почистване на плазмения филтър предотвратява формирането на бактерии и плесен и създава комфортна и приятна среда.

Плазмен филтър

Пречистващата система значително намалява микроскопичните замърсители и прахови частици в климатичната система. Филтърът отстранява микро частици от прах, козина от животни с цел предотвратяване на алергии и асматични симптоми.

Honeycomb филтрираща система

Всяка частица от прах се улавя директно от филтриращата система на LG климатика. Новоразработеният анти-алергичен филтър е с ‘Subtilisin A’ ензим, който разрушава домашните алергени.

Pre Filter

Този тип филтър се използва за улеснено почистване на климатичното тяло.

Мощен BLDC компресор

Инверторните LG климатици са с BLDC компресор с неодимов магнит, което обуславя подобрена ефективност.

LG Skew Fan

Нивата на шум са максимално намаление посредством технология, която способства за минимизиране на налягането на вентилатора при досег с въздуха.

Jet Cool

Оптимизираният дизайн на въздушната решетка допринася за силен въздушен поток, който охлажда стайната температира с до 5 градуса за 5.6 мин.

Стилен дизайн

Несравнимо стилен дизайн, който отличава климатика не само като технологично нововъведение, но също така допълнение към интериора. Поддържайте перфектна температура през цялата година в дома си с климатик от LG. Създадени ефективно да охлаждат малки помещения, климатици LG ви дават възможност да регулирате температурата в желаните граници през лятото и зимата. Контролирайте средата в дома си с енергийно ефективната техника на LG. Без значение дали използвате моносплит система, която ви позволява да контролирате температурата в няколко стаи, или климатици NEO Plasma, поставени в офиса или спалнята ви, вие винаги можете да разчитате на LG за поддържане на идеалната температура, подходяща за вас – през цялата година.

H09AK

H12AK