Panasonic

Стенни климатици , Подови климатици Касетъчни климатици , Канални климатици ,             Мулти сплит системи 

Panasonic е разработил богата гама от климатици, предназначени за вас, по – добри от всякога. Климатиците Panasonic са предназначени да осигурят повече от комфортно охлаждане и отопление на домовете Ви. Те пестят енергия. Те пречистват въздуха около вас. Да живееш екологично е вече по-лесно от всякога.

Panasonic – лидер в отоплението и охлаждането

С над 30 години опит на пазарно присъствие в над 120 страни по света Panasonic без съмнение е един от лидерите в областта на отоплението и охлаждането.

С разнообразно портфолио от продукти и съоръжения за научноизследователска и развойна дейност Panasonic разработва иновативни продукти, характеризиращи се с най – напреднали технологии, които задават стандарта в производството на климатици по цял свят.

Panasonic глобализира бизнеса си и предлага висококачествени продукти, които надхвърлят националните граници.

100% Panasonic: ние контролираме процеса

Компанията е световен лидер в иновациите с регистрираните си над 91 539 патента, с които подобрява живота на клиентите си. Panasonic възнамерява да остане в авангарда на този пазар. Компанията е произвела общо над 200 милиона компресора, като нейните продукти се изработват в 294 завода, разположени по целия свят. Можете да разчитате на изключително високото качество на термопомпите на Panasonic.

Именно благодарение на този стремеж към съвършенство компанията се превърна в международен лидер в областта на комплексните решения за отопление и климатизация на домове, средни по големина сгради като офиси и ресторанти, и мащабни постройки. Тези решения предлагат максимална ефективност, отговарят на най – строгите стандарти за опазване на околната среда и удовлетворяват най – авангардните изисквания на съвременното строителство.

Panasonic знае каква огромна отговорност е да инсталираш системи за отопление и охлаждане. Старае се да предложи най – добрите решения за отопление и охлаждане.

ФАКТИ ЗА НАДЕЖДНОСТТА: Комфортът, на който може да се разчита е резултат от надеждни технологии

Днес климатиците Panasonic се радват на добър прием по целия свят. Стабилният им дизайн гарантира, че ще поддържат комфорта в помещението и ще работят без проблеми в продължение на много години. Panasonic вярва, че в това се състои истинската ценност на климатиците. Именно по тази причина ги подлагат на богат набор от строги тестове. Издържливост. Симулация на 10 000 ч работа без прекъсване.

Тест за дългосрочна издръжливост

Основната мисия на климатика е да осигурява ниво на издръжливост, което би позволило години стабилна работа. С оглед постигането на тази цел се провежда ускорен тест за 10 000 ч непрестанна работа. Резултатите от този тест, провеждащ се при условия много по – тежки от реалните такива, доказват стабилното изпълнение на климатици Panasonic.

Тест за разглобяване на компресора

След приключване на теста от 10 000 ч непрестанна работа се изважда компресора на случайно избрано външно тяло, разглобява се и се преглеждат вътрешните механизми и части, за да се открие евентуален проблем. Климатиците Panasonic продължават да работят в продължение на много години с проектираната ефективност, дори след продължителна експлоатация при тежки условия.

Работен тест при тежки условия

В допълнение към теста при нормални работни условия, се провежда и тест за издръжливост в камера с висока влажност и температура 55°С. За да може да се използва при студен климат, агрегатът се подлага и на тест в нискотемпературна камера (-20°C). Целта е да се уверим, че маслото в компресора няма да замръзне по време на употреба и да прекъсне работата.

Тест за водоустойчивост

Външното тяло, подложено на действието на дъжд и вятър, отговаря на изискванията на стандарта за водоустойчивост IPX4. Контактните точки върху печатните платки са гумирани, за да се предотвратят повредите, ако все пак проникнат капки вода.